Honkballen / Softballen bij Catch ?

HSV Catch is een bij de KNBSB aangesloten vereniging van ongeveer 180 enthousiaste leden en hebben recent ons 10 jarig bestaan gevierd. In 2014 hebben we een fantastisch, nieuw onderkomen gevonden op Sportpark Westvliet in Leidschendam-Voorburg. Een prachtige plek waar onze vereniging verder kunnen laten groeien.

Honkbal en softbal is een tactische teamsport, de afwisseling tussen slaan (hitting) en in het veld staan (fielding) maakt deze sport zo boeiend. Bij HSV Catch zijn er teams voor alle leeftijdscategorieën, voor zowel honkbal (jongens/heren) en softbal (meisjes/dames/heren).

Momenteel heeft HSV Catch 15 teams in de volgende leeftijdscategoriën:

  • Beeball teams: voor kinderen (gemengde teams van jongens en meisjes) van 5 t/m 9 jaar. Het spel wordt gespeeld door het slaan van een zachte bal vanaf een paaltje of met een opgooier (tosser).
  • Pupillen teams: voor kinderen van 10 t/m 12 jaar. Vanaf deze leeftijd kan je gaan honk- of softballen. Dit kan dan nog gemengd, maar vaak vindt hier een splitsing plaats waarbij de jongens gaan honkballen en de meisjes gaan softballen.
  • Aspiranten teams: voor de jeugd van 13 t/m 15 jaar.
  • Junioren teams: voor de jeugd van 15 t/m 18 jaar
  • Senioren teams: voor volwassenen vanaf 18 jaar. Voor deze leeftijdscategorie heeft Catch honkbal teams voor heren en softbal teams voor dames en heren. Er is ook een mixed team dat Softbal Slowpitch speelt.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe leden om onze teams te versterken en onze leden een leuke sport ervaring te bieden.

Lijkt het je leuk om te komen Honk- of Softballen bij Catch ?

Doe dan mee aan drie gratis proeftrainingen en ervaar het zelf. Vul het interesse formulier in en we nodigen je uit voor 3 vrijblijvende proeftrainingen!

Heb je al proeftrainingen gehad en/of wil je lid worden van Catch, vul dan het HSV Catch inschrijfformulier in.

Informatie over contributie vind je hier.

Let op ! Honk- en softbal is een zomersport, dus in de winter zijn er geen wedstrijden, maar de trainingen gaan voor een groot deel wel door in de winter. Het wedstrijdseizoen buiten op het veld loopt van maart tot en met oktober, de zaaltrainingen starten dan weer in januari.


Onze Sponsors