miljologomiljogrijs1

We zijn blij te kunnen melden dat we sinds vandaag weer een nieuw logo kunnen toevoegen aan het lijstje van onze sponsoren.

Recent heeft ook Miljo – Awesome Cooking besloten om onze club te sponseren. Vele van jullie kennen Miljo Weimar vast al wel als vader van Storm (PH1) en Madelief (AS1) of als Chef bij onze BBQ’s of als leverancier van de verse maaltijden die je kunt krijgen in onze kantine.

Voor de mensen die Miljo nog niet kennen, een korte introductie.

Miljo is een gepassioneerd kok en vindt het heerlijk om in de weer te zijn met nieuwe recepten, uitdagende ingrediënten en mooie producten. Bij Miljo staan vakmanschap en uitstekende service hoog in het vaandel. Miljo houdt van natuurlijk, eerlijk en heerlijk eten: Eten dat met liefde en passie gemaakt is én met zorg en aandacht op het bord gelegd en geserveerd wordt.

Miljo – Awesome Cooking is beschikbaar voor een breed scala aan culinaire zaken zoals o.a. catering, kok aan huis, kooklessen en horeca advies.

Wil je zelf ook sponsor worden van Catch, of ken je mensen / bedrijven die interesse hebben om onze club te sponseren? Dan kan je hier meer informatie vinden over de sponsormogelijkheden.

Miljo – Awesome Cooking als nieuwe sponsor voor Catch