Sponsor worden van HSV Catch ?

Voor sportverenigingen is sponsoring zeer belangrijk, zo ook voor HSV Catch. Een honk- en softbalclub heeft als relatief kleine vereniging een behoorlijk sportcomplex te onderhouden. Sponsoring, hoe klein ook is zeer welkom en vaak van levensbelang.

Omdat HSV Catch een familievereniging is en graag zo toegankelijk mogelijk is voor iedereen, wil Catch de contributie zo laag mogelijk houden. De honk- en softbalsport is niet goedkoop te noemen, daarom is sponsoring van groot belang.

Catch is een financieel gezonde vereniging die gerund wordt door een grote groep zeer gemotiveerde vrijwilligers. Velen zijn al vanaf de oprichting in 2004 bij de vereniging betrokken. Met die vrijwilligers zorgen we ervoor dat het lukt om met zo laag mogelijke kosten de vereniging draaiende te houden.

Draagt u de honk-en softbalsport een warm hart toe? Wilt u bijdragen aan de maatschappelijke taak die Catch als familievereniging op zich neemt? Heeft u sport in het algemeen in een hoog vaandel staan? Of bent u op zoek om op een goedkope, sympathieke manier uw bedrijf onder de aandacht te brengen  bij een sportief, regionaal  publiek?

We kunnen het steuntje in de rug goed gebruiken!

U kunt ons bereiken via sponsoring@hsv-catch.nl


Onze Sponsors