Veld Trainingen 2020

Generated by wpDataTables

De veldtrainingen worden gehouden op onze locatie.

Om te kunnen trainen moeten we een aantal regels in acht nemen. Dit om te zorgen dat we dat ook mogen blijven doen – naast dat dit essentieel is voor ieders gezondheid – wordt er ook regelmatig controle uitgevoerd vanuit de gemeente en/of politie. Het is dus heel belangrijk dat we de onderstaande regels in acht nemen.

Algemeen:

  • Blijf thuis als je verkouden of grieperig bent, ook als een van je huisgenoten verkouden of grieperig is.
  • Pas de RIVM-richtlijnen toe: hoesten in je elleboog, gebruik papieren zakdoekjes (weggooien in de vuilnisbakken!), geen handen schudden, was je handen regelmatg.
  • Iedereen van 13 jaar en ouder houdt minimaal 1,5 meter afstand (uitzondering tijdens het sporten). Maar ook onder de 13 jaar is het misschien een goed idee ook te proberen deze regel in acht te nemen. Spreek elkaar er respectvol op aan als het een keer misgaat.
  • Luister naar de coach/trainer! De aanwijzingen van trainers/coaches zijn bindend. Dat waren ze natuurlijk altijd al, maar nu helemaal. Goed luisteren en opvolgen wat wordt gevraagd. Lekker ontspannen weer ballen!

Materiaal:

  • Gebruik zoveel mogelijk je eigen materiaal (knuppels, handschoenen). Leen dit niet uit, zo beperk je de kans op overdracht van het virus.
  • Verenigingsmateriaal dat gedeeld wordt, moet direct na de training of wedstrijd worden gereinigd. Daarvoor is water met zeep aanwezig. Virussen hebben een hekel aan zeepsop! Corona is daarop geen uitzondering. Bij slagtraining is het verstandig om slaghandschoentjes te dragen, na afloop thuis even door een sopje slaan en ze kunnen weer veilig worden gebruikt. Ook de ballen moeten na de training met water en zeep worden ontsmet.

poster-richtlijnen-sportaccommodatie-lr


Onze Sponsors