Nieuwsarchief

Financieel de crisis door

Woensdag 20 mei was er een webinar over financiën voor verenigingen. Sprekers waren Peter van Baak (sponsorvisie) en Harry Wientjes (Rabobank).

De webinar ging over de verschillende financiële regelingen die bij de (lokale) overheid beschikbaar zijn tijdens de Corona Crisis en waar je als sportvereniging gebruik van kan maken. Het was goed om te zien dat HSV Catch hier goed zicht op heeft en gebruik heeft gemaakt van alle voor Catch beschikbare regelingen.

Het grootste gedeelte van de webinar ging over het werven van sponsoren en hoe contact te houden met deze sponsoren. Hier kwamen een aantal zeer nuttige tips naar voren.

  • Ga bijvoorbeeld kijken welke organisaties het wel goed doen ten tijde van de Corona Crisis. Dit zijn bijvoorbeeld de supermarkten, bouwmarkten, slagers, bakkerijen en duurzaamheid bedrijven.
  • Kijk in de lokale kranten naar lokale adverteerders. Neem contact met ze op en vraag of zij iets voor de lokale sportvereniging iets kunnen betekenen.
  • Wees creatief door bijvoorbeeld een T-shirt met pakkend logo te maken en die ten bate van de club te verkopen.
  • Je kan een crowdfundactie op touw zetten. Zorg er dan wel eerst voor dat je een goed plan gaat maken. (crowdfundingvoorclubs.nl)
  • Misschien ken je een vereniging die hun activiteiten binnen moeten doen en dit nu niet kunnen ivm de Corona Crisis. Stel hier, na overleg, je sportlocatie ter beschikking voor een kleine tegemoetkoming.

Let op! Neem eerst contact op met de sponsor coordinator van HSV Catch, Wout Caminada, voordat je in contact treedt met een potentiële sponsor. Heb je zelf nog goede tips en ideeën, dan kan je dit ook uiteraard bij hem kwijt. Alle hulp is welkom!

Wout Caminada is bereikbaar via sponsoring@hsv-catch.nl.

/ HSV Catch

Catch Stranddag 2019, 20 januari

Er kan misschien een fris windje waaien op het mooie strand van Scheveningen volgende week maar hopelijk met een blauwe lucht. Alle coaches/trainers zullen er met hun eigen team voor zorgen dat we warm blijven of worden, eventueel in samenwerking met andere teams. Na afloop een (warme) chocolademelk met slagroom of koffie en een ontbijtkoek voor de energie.

We verzamelen om 10.30uur bij de Biesieklette fietsenstalling op de parkeerplaats van het Zwarte Pad. Op deze parkeerplaats is het parkeren gratis tot 1 maart. Als je de parkeerplaats op rijdt of fietst of loopt, een klein stukje omhoog en dan zie je het al liggen. Vanaf daar lopen we met z’n allen het strand op en om 11.45uur sluiten we af met de warme choco/koffie/ontbijtkoek.

/ HSV Catch

Bollen voor Ballen 2018

Ook dit jaar zal HSV Catch weer (Olie)bollen voor Ballen bakken !!!

De opbrengst zal worden gebruikt voor de aanschaf van honk- en softbal ballen voor het nieuwe seizoen dat alweer bijna begint.

Je kunt je bestellingen tot 29 december 2018 doorgeven via het Bestelformulier Bollen voor Ballen 2018

/ HSV Catch

Concept Teamindeling 2019

De concept teamindeling voor seizoen 2019 zijn bekend !!!

Je kunt ze vinden op https://www.hsv-catch.nl/concept-team-indeling-2019/

Ook zijn we druk bezig met het inplannen van de zaaltrainingen en oefenwedstrijden als voorbereiding op de start van de competitie. Zodra hierover meer bekend is, laten we dit iedereen weten.

 

/ HSV Catch


Onze Sponsors